начало / новини

Новини

[ 10.01.2017 ] Ексклузивни програмни промени от днес 11.01.2017!

ТВ програми

Уважаеми клиенти,


От тази седмица ексклузивно за клиентите на Мтел и Близу стартира излъчване на атрактивно телевизионно съдържание, поради което беше необходима минимална промяна в позициите на определени канали.
 

По-долу ще намерите описание как различните приемници ще получат новите настройки и как ще реагират на промените:

1. Ако използвате черен декодер с надпис blizoo– след включване от дистанционното, след няколко секунди се появява надпис „Моля изчакайте“, стартира пренастройка и след това се появява Канал 1.Не е нужна намеса от Ваша страна.
Ако вече сте се намесили и декодера е блокирал, то моля рестартирайте го 2 пъти от електричеството, за да се отблокира.

2. Ако използвате черен малък декодер с черен дисплей и надпис blizoo– приемникът обновява името и информацията за променения канал след застояване на него.

3. Ако сте със сив декодер Topfield– приемникът обновява името и информацията за променения канал след застояване на него.

4. Ако използвате Homecaste– стартира автоматична настройка, накрая на която се изисква да потвърдите с YES за край.

5. Ако използвате КА модул, то промените ще се ъпдейтнат автоматично и трябва да ги виждате. Ако промените не са се случили, то е необходимо да пренастроите Вашият телевизор. Инструкции можете да намерите тук.

7. Други модели приемници – Coship, Neta, Deltaline и други– за да си обнови листата с канали и имената на програмите е нужна задължителна пренастройка. Инструкции можете да намерите тук.
 

Ето и подробен списък с новите позиции на всички канали: 
 

 

В резултат на направените промени списъкът с Любими канали е изчистен, и е необходимо да създадете нов списък с любими канали.
Инструкции можете да получите тук. Необходимо е да изберете модела на използваното устройство и след това да изберете опцията Функции.

 

ТУК можете да намерите отговори на най-често задаваните въпроси и затруднения.

 

Екипът на Близу и Мтел Ви пожелават приятно гледане!

 

 

 

 

всички новини