начало / цифрова телевизия

blizoo помощник цифрова телевизия

 

Какво устройство за цифрова телевизия използвате?

Моля, посочете какво устройство за цифрова телевизия използвате. Предлаганите от blizoo варианти на ползване на услугата са: с цифров приемник (външно устройство, отделно от телевизора Ви) или CA модул (устройство, вградено във Вашия телевизор). След като сте се уверили кое от двете устройства е налично при Вас, натиснете върху съответната картинка.

Какъв модел цифров приемник използвате?

Моля, изберете модела устройство, което е инсталирано в дома Ви. За всеки от цифровите приемници са изведени подробни указания за отстраняване на проблеми, описание на спецификите на устройството и неговите функции. Ако не разпознавате Вашето устройство на картинката, може да проверите модела в задната част на приемника, изписан е върху лепенка с данни. След като сте се уверили кое от устройствата е налично при Вас, натиснете върху съответната картинка.

...назад

Какъв телевизор използвате?

При ползване на CA модул е важна търговската марка на Вашия телевизор. Можете да проверите какъв е той в задната част на телевизора Ви върху лепенка с данните за него. С ляв бутон на мишката изберете едно от изображенията по-горе, за да продължите работа с blizoo помощник.

ВАЖНО: Качеството на услугата цифрова телевизия, когато се използва през CA модул, зависи в голяма степен от самия телевизор. Именно затова е необходимо да познавате функционалностите и менюто на телевизора си, за да ползвате услугата правилно и да разрешавате сами възникнали проблеми с нея. За целта препоръчваме да се запознаете внимателно и с ръководството за ползване на Вашия телевизор, което Ви е предоставено при закупуването му!

...назад