начало / анкети

Анкети

Добре дошли в секцията за анкети на blizoo помощник!

Периодично тук ще качваме анкети, целящи да проучим мнението Ви по въпрос, свързан с обслужването или услугите ни. Те ще са забавни и лесни за попълване, като ще Ви отнемат само няколко минути.

Освен това анкетите ще са свързани изцяло с:

За достъп до секция „Анкети“ в blizoo помощник ще Ви бъде необходима регистрация в портала my blizoo. В случай, че не сте регистриран потребител на my blizoo, регистрацията ще Ви отнеме не повече от 3-5 минути.

Заповядайте в my blizoo и не пропускайте възможността да достъпите нашите актуални анкети в blizoo помощник само чрез лесна и бърза регистрация в портала!


[ 25.03.2014 ] Споделете мнението си за сайта blizoo помощник в новата ни анкета

В секция „Анкети“ този път Ви задаваме въпроса „Харесва ли Ви blizoo помощник?“. Заповядайте на адрес https://my.blizoo.bg/poll.html, за да попълните блиц въпросите, което ще Ви отнеме не повече от 2 минути.

Ще ни дадете изключително ценна за нас обратна връзка относно ефективността, изчерпателността, дизайна на сайта и това лесно ли Ви е да се ориентирате в него. Има няколко въпроса, които са отворени и в тях имате възможност да попълните Вашите препоръки и забележки относно сайта.

Необходимо е да имате регистрация в портала my blizoo, за да получите достъп до цялата секция с анкети. Ако нямате създадена до момента, регистрирането като нов потребител ще Ви отнеме не повече от 3-5 минути.

Oчакваме Ви! Вашето мнение е важно за нас. 

всички новини